Bezpečný domov

Sledujte svůj chytrý dům kdykoli a odkudkoli.

⸻ Příklady použití

Zůstaňte v bezpečí a chráněni

Zajistěte ochranu svého majetku a mějte ho vždy pod dohledem, ať jste kdekoli. Automatizační řešení Shelly vám v tom pomůže díky kombinaci chytrých scén založených na událostech, skriptovacích funkcích pro automatizaci na míru a velmi citlivých senzorů.

Použijte Shelly pro následující aplikace:

Zabezpečení

Mějte přehled o dění ve vašem domovu bez ohledu na to, kde jste. Shelly vás okamžitě upozorní v případě otevřených oken, dveří nebo pokud zachytí pohyb.

Simulace přítomnosti, když nejste doma

Buďte na dovolené v klidu! Díky vzdálenému ovládání Shelly můžete sledovat domov a být informováni v případě jakýchkoliv událostí. Vytvořte simulaci přítomnosti seskupením různých světel a nastavením jejich automatického zapínání a vypínání. Udělejte krok napřed vytvořením bezpečnostních scén, které určí, jak se každé zařízení zachová v případě určitých událostí. Například nastavte Shelly Plus 1 tak, aby rozsvítil světla a spustil alarm, pokud Shelly Motion zaznamená pohyb uvnitř domu.

Doporučujeme

Okna nebo dveře dokořán? Shelly vás vždy upozorní

Dům vybavený Shelly vás upozorní na otevřená okna, když odcházíte. Stejně tak vás bude informovat v případě nezvaných hostů, když jste na dovolené nebo v práci. Umístěte Shelly Door/Window2 nebo BLU Door Window na vchodové dveře, balkóny a okna a obdržíte upozornění, pokud je někdo otevře.

Doporučujeme

Ovládání zámku dveří

Spěcháte do práce a nejste si jisti, zda jste zamkli vchodové dveře? Ovládejte dveřní zámek na dálku pomocí Shelly Plus 1! Zámek můžete zamknout a odemknout odkudkoli. Můžete být v klidu, protože víte, že váš domov je v bezpečí.

Doporučujeme

Bezpečí

Váš domov je v bezpečí díky chytrým čidlům Shelly. V případě zjištění úniku plynu nebo vody vás Shelly ihned upozorní – můžete tak včas zasáhnout.

Chraňte svůj domov před vytopením nebo únikem plynu

Shelly Gas vás okamžitě upozorní v případě, že detekuje i sebemenší únik plynu – a spolu s dalším doplňkem Shelly dokáže ventil vypnout, aby nedošlo ke ztrátám na životech nebo na majetku. Umístěte Shelly Flood tam, kde by mohlo dojít k úniku vody – přímo pod potrubí, chladničku, myčku, pračku atd. Shelly Flood vás upozorní v případě sebemenšího úniku.

Doporučujeme

Vypněte vodu, i když nejste doma

Použijte Shelly Plus 1 k ovládání přívodu vody a Shelly Flood k monitorování úniků. Společně mohou zachránit váš domov před katastrofálními škodami způsobenými vodou.

Shelly_Flood

Shelly Flood

Monitorujte úniky vody v domácnosti

Koupit
Shelly_Plus1

Shelly Plus 1

Ovládejte pohodlně odkudkoli přívod vody

Koupit
markyza

Markýza, která se řídí podle počasí

Venkovní motorové markýzy nabízí za slunečných dnů příjemný stín pro návštěvníky provozovny. Silný, nečekaný vítr je však může nenávratně poškodit. V kombinaci s větrným senzorem nebo jednoduše pomocí skriptu pro příjem dat předpovědi počasí může Shelly Plus 2PM automaticky zatáhnout venkovní markýzy, aby je chránila před poškozením. Navíc, pokud předpověď počasí predikuje déšť v odpoledních hodinách, Shelly znovu roztáhne markýzy, aby ochránila venku sedící zákazníky.

Doporučujeme

Alternativy (další produkty)

Objevte Shelly pro vaše bezpečí:

HF_Shelly-BLU-Door-Window

Shelly BLU Door/Window

Detekuje a hlásí jakoukoli změnu stavu dveří nebo oken. Vč. měření LUX a náklonu.

Koupit

Shelly Flood

Detekuje úniky vody, stejně jako kolísání teploty. Jednoduše umístěte pod přépadný zdroj úniku vody.

Koupit
HF_Shelly-BLU-Motion

Shelly Motion2

Pohybové čidlo detekuje i ten nejmenší pohyb. Výdrž baterie více než 1 rok, vč. světelného čidla.

Koupit
amazon alexa image

Plná kompatibilita

Zařízení Shelly jsou kompatibilní s Alexa, Google Home, Android a iOS. Ovládejte Shelly pohodlně hlasovými povely!

loga smart