Restaurace

Řešení pro vyšší efektivitu a úsporu nákladů.

⸻ Příklady použití

45% snížení provozních nákladů provozovny

Restaurační a zábavní průmysl se neustále mění a hledá nové moderní způsoby, jak nabídnout hostům jedinečný zážitek. Ale co je nejdůležitější, stále rostoucí konkurence a rekordní inflace v posledních letech ztěžují snižování nákladů.

Bližší pohled na spotřebu energie v restauraci a řešení automatizace na základě těchto skutečností však budou mít na podnikání příznivý vliv a mohou vést ke snížení provozních nákladů až o 45 %.

Ovládání a monitorování spotřebičů

I když se nacházíte na druhém konci světa, můžete pomocí Shelly monitorovat energetickou spotřebu elektrických spotřebičů ve vaší restauraci. V případě, že je zařízení zapnuté i mimo pracovní dobu restaurace, Shelly vás na to upozorní. Můžete tak předejít zbytečné spotřebě elektřiny. Můžete také nastavit chytré plány, aby Shelly během noci vypnul napájení všech nepoužívaných elektrických spotřebičů a znovu je zapnul těsně před otevřením kuchyně.

Doporučujeme

Prevence a údržba

Když se elektrický spotřebič poškodí, nemusí se projevit závada ihned. Protože není vidět žádný rozdíl v jeho výkonu, může trvat i několik měsíců, než se podaří problém identifikovat. Systém Shelly však sleduje spotřebu přístroje a v případě, že dojde k jejímu podezřelému zvýšení, okamžitě vás informuje. Může vám tak ušetřit výdaje nejen za vyšší spotřebu, ale i za případné další náklady na opravy.

kitchen
Shelly_3EM

Shelly 3EM

Přesná spotřeba elektrické energie kuchyňských přístrojů

Koupit
Shelly_Pro4PM

Shelly Pro 4PM

Nastavte časové plány pro světla a spotřebiče

Koupit

Dynamické řízení osvětlení

Díky chytrým plánům, časovačům a senzorům může energeticky úsporné osvětlení snížit spotřebu elektřiny až o 50 %. Automatizační řešení Shelly umožní automatizaci osvětlení každého objektu samostatně a nastavení vlastních plánů pro každý z nich. Pohybové čidlo Shelly Motion 2 zajistí co nejefektivnější využití osvětlení ve společných prostorách – rozsvítí světla, když někdo vstoupí, a vypne je, jakmile budou prostory prázdné.

Doporučujeme

Shelly_Motion2
Shelly Motion 2

Již brzy

restaurant

Markýza, která se řídí počasím

Venkovní motorové markýzy nabízí návštěvníkům provozovny za slunečných dnů příjemný stín. Silný, nečekaný vítr je však může nenávratně poškodit. V kombinaci s větrným senzorem nebo jednoduše pomocí skriptu pro příjem dat předpovědi počasí může Shelly Plus 2PM automaticky zatáhnout venkovní markýzy, aby je chránila před poškozením. Navíc, pokud předpověď počasí predikuje déšť v odpoledních hodinách, Shelly znovu roztáhne markýzy, aby ochránila venku sedící zákazníky.

Doporučujeme

Účinná regulace teploty

Udržování příjemné teploty v restauracích je důležité pro komfort hostů. Bez automatizace je ale těžké vhodnou teplotu udržet, resp. se teplota neudržuje efektivně, což vede k vysokým účtům za energie. Chytré rozvrhy Shelly v kombinaci s pokročilými senzory teploty a vlhkosti a přesnými údaji o počasí zajistí dynamické řízení topného systému pro příjemné vnitřní klima.

ucinna regulace teploty shelly
Shelly_Plus_H&T

Shelly H&T Gen 3

Udržujte ve vašem podniku příjemnou teplotu

Koupit
Shelly_Pro1PM

Shelly Pro 1PM

Účinné řízení systémů vytápění a chlazení

Koupit

Úspory elektrické energie na toaletách

Poskytněte svým hostům maximální komfort při návštěvě toalety, ale bez zbytečného plýtvání elektrickou energií. Když někdo vstoupí na toaletu, Shelly rozsvítí světla a zapne ventilaci. Jakmile je místnost prázdná, světla zhasnou a aktivuje se osvěžovač vzduchu, aby šířil příjemnou vůni.

Doporučujeme

Shelly_Motion2
Shelly Motion 2

Již brzy

Řada produktů Shelly

pro automatizaci restaurací

Shelly_Pro4PM

Shelly Pro 4PM

Profesionální 4kanálový chytrý spínací modul na DIN lištu s měřením výkonu a s digitálním displejem.

Koupit
Shelly_Pro1PM

Shelly Pro 1PM

Profesionální 1kanálový a 1fázový chytrý spínací modul na DIN lištu s měřením výkonu.

Koupit
Shelly_Plus_H&T

Shelly H&T Gen 3

Wi-fi snímač pro přesné měření teploty a vlhkosti s nízkou spotřebou energie (výdrž baterie až 1 rok).

Koupit
Shelly_Pro2

Shelly Pro 2

Chytrý spínací modul na DIN lištu pro profesionální automatizaci světel a spotřebičů.

Koupit